Lista dig och din familj hos Fjällvivan på 1177.se

Det lättaste sättet att lista dig hos Fjällvivan är genom att gå till 1177.se, logga in med bank-id och välja ”Hälsocentralen Fjällvivan, Frösön” i listan bland hälsocentraler i Jämtlands Län. Bytet blir då godkänt direkt.

Man kan också skriva ut en blankett att fylla i och skicka in.

Vi är en fullvärdig hälsocentral med följande tjänster:

  • Läkare
  • Distriktssköterska/ Diabetessköterska
  • Barnsjuksköterska
  • Barnmorska
  • Undersköterska
  • Barnläkare
  • Fysioterapeut
  • Gynekologläkare (Företagshälsa)

Om oss

Vi är en hälsocentral som fokuserar på att patient får en snabb personlig vårdkontakt direkt med Fjällvivans personal genom digital rådgivning eller det personliga mötet.

Personalen har rekryterats utifrån dokumenterad omtänksamhet och professionalism. Vi möter varje individ med förståelse, kunskap och hjärta.

Vi har fast personal och vi skall öka tillgängligheten genom digitala besök när det går och fysiska besök när det behövs. Vi kommer att erbjuda direktkontakt med läkare, sjuksköterska, BVC, fysioterapeut genom 1177.se samt via tfn. Genom detta system får våra patienter en snabbare vård med respektive specialist och slipper sitta i telefonköer. Digital rådgivning/ kontakter via 1177.se besvaras inom 24 tim på vardagar. Våra patienter får därigenom en större kontinuitet med sin läkare, sjuksköterska, BVC, MVC, mm vilket ökar patientsäkerheten och förståelsen och kunskapen för både patienter och personal.

Vi anpassar oss också efter våra patienters olika behov och ökar tillgängligheten med kvällsmottagningar två dagar i veckan. Vi har dessutom gratis parkering utanför hälsocentralen.

Så här gör du för att byta till Fjällvivan via 1177.se

1: Följ länken och logga in med Bank-ID på 1177.se.

2: I hälsovalsboxen på din startsida trycker du på ”Välj/ändra hälsoval”.

3: Välj ”Östersund” i rullisten under ”Kommun” och tryck på ”SÖK”-knappen

4: Tryck på ”Hälsocentralen Fjällvivan, Frösön”.

5: Klicka i att du godkänner villkoren och tryck sedan på ”BYT MOTTAGNING”.

6: Grattis! Du har bytt till Fjällvivan.